Servicii de 3D rendering

Imaginația funcționează simplu:

Este capacitatea de a contura și defini ceea ce poate deveni realitate folosind instrumentele adecvate. În cazul nostru, lucrăm cu instrumente digitale pentru a proiecta și simula realitate 3D cu tehnologie de înaltă performanță și ani de experiență în arhitectură și software specializat.

Trebuie să vezi ca să crezi.

Arch * Viz * ionary *  

Arch * Viz * ionary *  

Arch * Viz * ionary *  

Arch * Viz * ionary *  

Arch * Viz * ionary *  

Arch * Viz * ionary *  

Bun venit în realitatea 3D a imaginației

Cu ajutorul serviciilor de vizualizare 3D poți transforma schițe și planuri de design și de arhitectură în reprezentări foto-realiste ale ideilor tale.


Cosmograma Studio este un partener de vizualizare 3D pentru clienți cu proiecte de arhitectură și construcții, design interior și exterior, inclusiv imobiliare sau design de produs.

Ceea ce îți imaginezi tu, noi putem aduce în realitate.

Arhitectură

Realizăm imagini și video 3D pentru proiecte de arhitectură aflate în fazele de proiectare (planuri și schițe tehnice), reconsolidare sau renovare pentru a reprezenta viziunea arhitecturală cât mai aproape de realitate.

Design interior

Simulările 3D (foto-video) sunt ideale pentru a ilustra asocieri de materiale și finisaje, volumetria mobilierului, amplasamentul luminilor, obiecte și decoruri, cât și pentru a contura stilul și imaginea de ansamblu a unui spațiu rezidențial.

Design exterior

Randările 3D pentru designul exterior de clădire sau spațiu comercial pun în valoare echilibrul dintre aspectele practice ale renovării (evaluarea necesarului de materiale) și cele estetice (forme, finisaje, culori, asocieri de materiale), înaintea începerii procesului de construcție.

Imobiliare

Realizăm imagini 3D fotorealiste, tururi video 3D și simulări de amenajare interioară pentru proprietăți imobiliare pentru a ilustra proiectul imobiliar în detalii exemplare.

Design de produs

Colaborăm cu studiouri de design de mobilier și creație de produse comerciale pentru a reprezenta în simulare 3D și contexte realiste prototipul unui design înainte de faza de fabricație. Prin intermediul simulărilor putem optimiza detalii utile pentru procesul de producție.

Design industrial

Te putem ajuta să creezi un prototip 3D (static sau animat) pentru un proiect tehnic de inginerie astfel încât să oferi o imagine concretă asupra ideilor tale, să testezi funcționalitatea și să evaluezi necesarul de materiale pentru producție.

Design comercial și animații 3D

Colaborăm cu agenții de creație de publicitate pentru realizarea de imagini și animații 3D pentru prezentarea de produse, ambalaje, simulări materiale de publicitate, animații elemente de branding, simulări de standuri de prezentare.

Filmări cu drona

In publishing and graphic design, Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.

Cum lucrăm?

Prin intermediul vizualizărilor 3D putem crea orice îți poți imagina, dar înainte de proiectare trebuie să stabilim câteva detalii importante ancorate în realitate. Urmărind o serie de proceduri, proiectele se desfășoară foarte simplu.

Analiză de proiect și definirea livrabilelor

Analizăm proiectul la nivel tehnic (schițe, planuri, resurse) și stabilim detaliile de producție, inclusiv bugetul necesar. Definim ce imagini sau video ai nevoie, scenele, perspectivele și simulările necesare, formate, dimensiuni.

1

Calendar de lucru

Realizăm un calendar de lucru cu etapele și pașii de dezvoltare ale proiectului pentru a livra la timp și în cele mai bune condiții.

2

Proiectare 3D

Realizăm proiectarea 3D conform schițelor tehnice și specificațiilor tale, cu ajutorul resurselor furnizate, pe baza brief-ului discutat.

3

Prezentare proiect

Exportăm randările pentru acele scene și cadre 3D de care ai nevoie pentru o evaluare preliminară înainte de finalizare.

4

Implementare feedback, completări, modificări

Primim și implementăm feedback-ul necesar în cadrul a 2 runde de modificări pentru rafinarea proiectului.

5

Export imagini finale și resurse

Exportăm imaginile și/sau video 3D care pun în valoare proiectul creat și îți oferim toate resursele și fișierele necesare.

6

Hai să începem un proiect

Contact